Odense brassband

Orkesteret i byens centrum

Odense Brassband består af godt 20 musikere. Vi øver hver mandag aften i kirkens menighedssal, og vi lægger stor vægt på at det sociale fællesskab er lige så vigtigt som musikken vi spiller. Vort repertoire er meget varieret. Vi spiller kirkemusik og moderne underholdningsmusik og klassisk musik afhængig af hvilke koncerter vi arbejder med. Vi spiller ca. 6 koncerter om året forskellige steder såsom kirker, indkøbscentre, plejehjem mv. Vi har et lager af gode instrumenter, så hvis du tidligere har spillet, eller hvis du gerne vil lære det, så kontakt os for en snak, eller besøg os en mandag aften i tidsrummet 19-21.30. Du er hjertelig velkommen.

 

Du kan læse mere på bandets hjemmeside.

odensebrassband.dk
×

Kirkebladet for maj og juni

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet.

25/05/2024
×

Alpha 2025

Vi forventer at afholde næste Alpha kursus i første halvår af 2025

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Prisen er 30 kr/gang og 250 for hele kurset. Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

09/03/2024
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021
Få teksten læst op
×

Få teksten læst op

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk

Hent gratis program nu
25/02/2021