Socialt arbejde

Vi forsøger at række ud til byen

I vores kirke udfører vi socialt arbejde i form af humanitære og sociale aktiviteter. Dette sker gennem kirkens tilknyttede forening, Forening Klosterbakken, der desuden er ansvarlig for kirkens café, Café Klosterbakken. Foreningen arrangerer en årlig Legolandtur for børn der ikke kommer på ferie. Der uddeles også hjælpepakker til økonomisk udsatte børnefamilier efter særlig ansøgning. Endvidere driver foreningen Torsdags Café, hvor der arbejdes med Lær dansk, praktisk hjælp til flygtninge, vejledning vedrørende det danske samfund og kommunen samt meget andet. Alle er hjertelig velkomne i Torsdags Caféen hver torsdag kl. 13.30 til 17.30.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Forening Klosterbakken og det sociale arbejde, så kontakt vores formand.

Mogens Andersen

Mogens Andersen
Formand
mogander@hotmail.dk
+45 20 74 23 91

×

Kirkebladet for januar og februar

Nyeste kirkeblad er nu ude. Læs det her ved at trykke på billedet

29/01/2023
×

Gud i hverdagen

Hvordan skal vi leve med Gud i vores hverdag? Kom med til 8 spændende aftener, hvor vi sammen vil dykke ned i 8 vigtige spørgsmål om Gud i hverdagen. Læs mere ved at trykke på billedet

25/01/2023
×

Alpha 2023

Næste Alpha kursus planlægger vi til at begynde 30. august 2023 og kører hver anden onsdag (de ulige uger)

Alpha er et grundkursus i kristendom. Uanset hvilken baggrund vi har, vil vi nysgerrigt udforske den kristne tro. Det kører om onsdagen

Hver aften begynder med fællesspisning kl. 18.00. Derefter er der er et videooplæg efterfulgt af samtale og kaffe i mindre grupper. Aftenerne slutter præcis kl 20.30. Kurset koster 20 kr/gang eller 150 kr for hele kurset (10 gange). Henvendelse til Kern på tlf: 30282658 | E-mail: ks@baptistkirken-odense.dk.

 

06/10/2021
Tegnsprog
×

Tegnsprog

Tegnsprog fra "Adgang med tegn" er et digitalt værktøj, som støtter tegnbrugere med læsevanskeligheder i at læse vores hjemmeside. Værktøjet oversætter udvalgte ord til tegn, som vises i korte videoklip uden lyd.

Når værktøjet er slået til, vil udvalgte ord blive markeret med en gul overstregning.

Peg på det markerede ord med cursoren på din pc eller med fingeren på tablet eller mobil. Tegnet for ordet bliver vist i et videoklip.

Slå til/fra
25/02/2021